Takläggare Stockholm

Vi på Stadstak AB gör takläggning Stockholm. Alla våra byggarbeten blir mycket noggrant gjorda av våra takläggare och vi vill alltid att kunden ska vara nöjd. Vi är noga med de tidsramar vi har satt upp tillsammans med dig och följer dem. De nödvändiga certifikaten som branschen kräver, har naturligtvis alla våra arbetare. Vi har en giltig F-skatt och därtill har vi även ansvarsförsäkring. Både företag och privatpersoner är kunder som vi jobbar med, i Stockholm med närområden. Vi vill utveckla, underhålla och bygga den fysiska miljön för boende och arbete. Detta är därmed vår affärsidé.

Takrenovering Stockholm

Vi är din takläggare Stockholm och kan lägga om taket med hög kvalitet, och utför takläggningen korrekt. Du får även ett garanti av oss som gör att du kan vara helt trygg med oss som takläggare. Vi kommer alltså på ett kostnadsfritt besök, då du vill få ett nytt tak. Då går vi igenom vad som du kan behöva. Till exempel vilka förarbeten vi bör göra och vilket material som du vill ha. Storleken på ditt tak kommer då också att ha betydelse på priset.

Våra takläggare är kunniga

Alla våra takläggare är specialister på takläggning och är således certifierade på sitt område. De har mycket god yrkeskunskap och har också lång erfarenhet i att lägga olika slag av tak. Våra takläggare är noggranna och vet hur de ska jobba på tak av olika modell och material, så resultatet blir alltid därmed bra. Vi använder oss alltid av de skyddsutrustningar som jobbet kräver. Därtill ser vi också till att det är säkert i omgivningen, och städar därför kontinuerligt undan all avfall som uppkommer under takläggningen.

Olika takmaterial

Vi jobbar med flera olika takmaterial, som tegel, plåt, takpapp och shingel.

Tegeltak

Tegeltak är faktiskt det vanligaste materialet för tak i Sverige. Det är hållbart och håller bra i de kalla klimaten vi har här i Sverige. Du behöver närmare bestämt inte byta ut ditt tegeltak förrän efter 40 år. Tegel är dessutom vackert att se på och det håller sitt utseende väldigt länge. Därtill är det också enkelt att reparera.

Papptak

Ett papptak kan du lägga på en byggnad som inte kanske kan bära tyngden av ett tyngre tak. Det är även ett billigare alternativ som också håller mycket länge. Det blir också billigare i fråga om att få upp materialet på taket. Du behöver alltså inte en kran för att lyfta upp dem. Det är vanligare att sätta papptak på ett platt tak, men det går dock också att använda på ett tak med lutning. Papptak som material isolerar också mycket bra, det håller nämligen värmen bort på sommaren och kylan bort på vintern.

Plåttak

Plåttak håller också mycket länge, närmare bestämt 20 år, så det är också ett bra alternativ att välja. Det går även mycket enkelt att montera och därtill får du ett lättskött tak. Du kan välja det i flera olika färger, dessutom är det också brandresistent. Vi monterar olika slag av plåt och gör även plåtklädnader av skorstenar.

Shingeltak

Ett elegant och mycket hållbart material för ditt tak är nämligen ett shingeltak. Det är tidlöst och därför är det ett bra alternativ för dig då du vill byta till ett nytt tak. Materialet är lika hållbart som sten, ändå är det mycket elastiskt samt snyggt att se på. Alla fogar som uppstår vid takläggningen blir täckta av överlappningarna, och håller helt och hållet tätt vid både spikpunkter och fogar. Ytan av takmaterialet flagar inte och rostar inte heller, den håller sig således lika fin mycket länge. Materialet på taket är också behagligt ljudfritt. Då det regnar eller blåser hårt, hör du dock inget ljud i ditt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =