Skönhetsbehandlingar i Helsingborg

Idag finns det en mängd spännande skönhetsbehandlingar som går att få på salong. Kanske vill du få känna dig extra fin inför hösten med en härlig glow-boost eller lashlift? Oavsett vilken behandling du är intresserad av är det viktigt att välja en salong med utbildad och certifierad skönhetsterapeut. Vi rekommenderar därför att välja SKIN RETREAT i Helsingborg. I det här inlägget listar vi några av de behandlingar du kan få där:

  1. Browlift är en semi-permanent behandling för ögonbrynen som lyfter och gör dem fylligare. Det här är perfekt när du känner att dina bryn är lite hängiga och saknar volym. Med brow lift får du ett hållbart resultat i flera veckor beroende på hur du själv sköter dina strån efter behandlingen.
  2. Efter en browlift kan det vara på sin plats att göra samma sak för fransarna – nämligen lash lift! På samma sätt får dina egna naturliga fransar ett semi-permanent resultat som ger fyllighet till fransarna. Dessutom böjs dem så att du på ett naturligt sätt ser sminkad ut även om du inte är det.
  3. Microneedling är en behandlingsmetod som har växt under de senaste åren och blivit väldigt populär bland både unga och gamla. En behandling med Dermapen4 är effektiv mot fina linjer och rynkor, stora porer, hud som saknar spänst och lyster. Behandlingen stimulerar huden till att producera nytt kollagen, för att återfå en fräsch och ungdomlig lyster i huden.
  4. Microblading är även känt som 3D-bryn, något som kan göras om du upplever att dina egna ögonbryn saknar färg. Tekniken går ut på att man med hjälp av tunna blad rispar in pigment i överhuden, som en permanent sminkning. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och du får ett utseende som liknar riktiga strån. Ett perfekt sätt för dig som inte vill fylla i dina bryn varje dag med sminkprodukter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nitton =