Vilka typer av spådom finns det?

Det finns många olika sorters metoder av spådom som man kan välja mellan om man vill lära sig att spå-
Vissa bestämmer sig för att prova så många olika metoder som möjligt för att ta reda på om man har talang för mer än en metod eller om någon metod fungerar bättre än andra.
Oavsett vilken metod som man ger sig på så är det som vanligt med allting att ju mer man övar ju bättre blir man på det.

Dom som inte kan något om spådom uppfattar ofta en läggning av tarotkort som en profetia av framtiden, man ska se det mer som en vägledning som visar den mest troligaste utfallet just nu med förutsättningarna som är för det tillfället. Man ska uppskatta en spådom som ett redskap för självkännedom och reflekterande istället för framtidskådande.

Långt bak i tiden enligt nordiska sagor så skapade Oden som var asatrons störste gud runor som en gåva till människan. Dessa symboler som var heliga karvades in i stenar eller ben och användes till spådom av völvor. Det finns sexton runor som var och en har en egen betydelse.

Det finns en hel del olika metoder som går ut på att läsa spådom i teblad och kaffesump där man letar efter formationer och symboler som formats när det ligger på botten av koppen man druckit ur.

Är man lite känsligare och mer alert när det är fullmåne så kan man kanalisera den energin genom riter där man använder månljus på en vattenyta.

Om man har en förmåga av att bara veta saker utan att någon berättat det för en så har man en bra grund till att kunna spå och använda sig utav någon metod. Man kan hjälpa medmänniskor med spådomar via tarot online eller via någon annan media.

Vissa har en starkare förmåga där man kan kanalisera energin genom föremål för att kunna avläsa spådomar genom detta. Vanligaste verktyget är en kristallkula men även andra föremål som speciella stenar eller andra naturliga material som hjälper till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + åtta =